Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Analítiques i laboratori
Anàlisi microbiològica
L’analítica microbiològica com a eina de validació i suport als nostres programes d’assessoria per a la higiene i la seguretat dels aliments.
El nostre servei de laboratori disposa d’unes instal·lacions modernes i ben condicionades on s’utilitzen les metodologies més actuals a les anàlisis practicades, perquè els nostres clients tinguin la màxima fiabilitat i seguretat en la interpretació dels resultats i se sentin ben assessorats davant les decisions que puguin prendre sobre les seves instal·lacions i procediments, ja que la seva satisfacció és el nostre objectiu principal.
CONTROL DELS ALIMENTS
Segons el Reglament (CE) nº 1441/2007 de la comissió de 5 de desembre de 2007 relatiu al reglament (CE) 2073/2005 sobre criteris microbiològics aplicables als productes alimentaris.
Microorganismes indicadors:
Recompte total de gèrmens aerobis mesòfils.
Recompte d’Enterobacteris.
Microorganismes testimonis de manca d’higiene:
Determinació d’Escherichia coli.
Determinació de Staphylococcus aureus.
Microorganismes patògens:
Determinació de Salmonella spp.
Determinació de Listeria monocytogene
Mostres:
- Aliments
- Matèria primera
- Elaborats / No elaborats
- Caducitats
- Superfícies
- Aigua
- Legionel·la
- Ambients
- Manipuladors aliments
- Ambientals
Servei d’analítiques: laboratori autoritzat de Salut Ambiental i Alimentària per la Generalitat de Catalunya dedicat a la Gestió i Anàlisi Ambiental, Anàlisi d’Aigües i Aliments amb certificació de qualitat ISO 9001:2000