Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Seguretat alimentària
Alitec desenvolupa i implanta els diferents manuals, plans i sistemes de control i verificació establerts per les autoritats sanitàries, per protegir la salubritat dels aliments a totes les empreses del sector alimentari i en les diferents fases de les que siguin responsables, des de la producció inicial fins a la venda al consumidor final.
Els nostres programes estan dissenyats per gestionar eficaçment la higiene i la seguretat dels aliments en qualsevol tipus d’activitat i procediment, facilitant alhora un impuls indispensable per als procediments de millora contínua dels nostres clients i un nivell més alt d’implicació de l’equip humà amb la responsabilitat sanitària de lempresa.
APPCC (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític)
El sistema APPCC permet identificar, avaluar i controlar els perills significatius per a la innocuïtat dels aliments.
- Assegura la producció i la comercialització d’aliments segurs.
- Demostra que l’empresa auto controla la seva activitat alimentària.
- Confiança a consumidors i clients.
- És preventiu i actua abans que apareix el problema.
- Focalitza les activitats de control a les fases crítiques del procediment de producció.
- És flexible a qualsevol mena d’empresa i s’adapta a canvis del procés.
- S’integra en altres sistemes de gestió de qualitat, com ara la Norma ISO.
Plans d’Autocontrol (Prerequisits sanitaris)
Anomenats també plans de suport o plans generals d’higiene, proporcionen la base sòlida de condicions i pràctiques higièniques que evitin la introducció d’agents perillosos, l’augment de la càrrega microbiològica o l’acumulació de residus i altres agents físics o químics als aliments, forma directa o indirecta. Aquestes pràctiques proporcionen l’entorn bàsic per a la producció d’aliments segurs i estableixen les condicions necessàries per a la implantació de l’APPCC
- Pla de control de potabilitat de l’aigua
- Pla de neteja i desinfecció
- Pla de control de plagues
- Pla de formació i capacitació del personal
- Pla de control de proveïdors
- Pla de traçabilitat
- Pla de control de temperatures
- Pla de manteniment d’instal·lacions i equips
- Pla de control d’al·lèrgies
- Pla de control de subproductes / Residus
Pla de Reducció del Malbaratament Alimentari
07 de juny de 2022. El Consell de Ministres ha aprovat avui el projecte de Llei de Prevenció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari, la primera regulació sobre aquesta matèria que es promulga a Espanya, amb l’objectiu de reduir la deixalla a les escombraries de aliments sense consumir i afavorir-ne un millor aprofitament.
Manual de Bones Pràctiques Alimentàries
Recull el conjunt de mesures perquè els processos d’una activitat concreta en relació amb la seguretat dels aliments, es duguin a terme dins dels sistemes de control adequats al concepte de garantia de qualitat, els quals mètodes i reglaments de control tenen per objecte reduir els riscos de tota producció alimentària.
Norma ISO 9001/14000/ 22000 / Sistemes IFS / BRC
Disposem de programes especials pel disseny i la implantació de les normes i manuals de procediments internacionals en matèria de seguretat alimentària. En col·laboració amb els organismes de certificació acreditats i auditors autoritzats. Completament imprescindibles per al comerç internacional d’alimentació.
Auditories
- Auditoria diagnòstic
- Control verificació del sistema de gestió.
- Homologació Proveïdors
- Franquiciats
- Higiene alimentària
- Auditories APPCC
Les auditories de control, seguiment i verificació del sistema ofereixen una informació objectiva sobre el seu funcionament i possibiliten l’anticipació en aquelles situacions que poden suposar un risc sanitari dels productes elaborats.
Consultoria d’higiene alimentària
- Estudio nous projectes.
- Etiquetatge
- Nutrició
- Ingredients i additius
- Al·lèrgens
- Memòries sanitàries
- Registre General Sanitari/ RSIPAC
- Registre CCPAE certificació ecològica
Els nostres experts assessors estan a la vostra disposició per facilitar-vos la informació apropiada per a les vostres consultes: Nous projectes, instal·lacions, normativa o reglaments, ingredients, etiquetatge, al·lèrgens, celíacs, menús especials, nutrició, inspeccions sanitàries, expedients, al·legacions i qualsevol situació relativa a la higiene i seguretat dels aliments.
Formació
- Manipuladors daliments.
- Responsables qualitat APPCC.
- Formació de Formadors.
- Curs monitors menjador escolar.
Presencial / Distància / Bonificada
Instal·lacions pròpies i domicili client. Cursos inicials o avançats. Programes especials de formació continuada específica per a cada empresa i ACTIVITAT. Cursos bonificats.