Normativa

Posem a la vostra disposició documents relacionats amb la sanitat alimentària a Espanya, que podeu descarregar per a l'estudi de les lleis relacionades amb aquest tema.

Seguretat alimentaria i nutricio
Llei 17/2011, de 5 de juliol de 2011
Carns fresques. sobre les condicions sanitaries de producció, emmegatzement i comercializació de les carns fresques i els seus derivats als establiments minoristes
Real Decreto 1376/2003 del 7 de Noviembre de 2003 Real Decreto 728/2011 de 20 de Mayo de 2011
Registre General Sanitari de Empreses Alimentaries i Aliments (2011)
Real Decreto 191/2011 de 18 de Febrer de 2011
Normes d´ Higiene per l´elaboració, distribució i comerç de menjars preparats
Real Decreto 3484/2000 de 29 de dessembre de 2000
Reglament (CE) Nº 852/2004 del Parlament Europeu relatiu a la higiene dels productes alimentaris
Reglamento (CE) 852/2004 de 29 Abril 2004
Reglament (CE) No 853/2004 del Parlament Europeu pel que s' estableixen normes especìficas d'higiene dels aliments d'origen animal.
Reglamento (CE) 853/2004 de 29 Abril 2004
Principis i requisits generals de la legislació alimentària. Traçabilitat.
Reglamento (CE) No 178/2002 de 28 de Enero de 2002
Mesures sanitàries enfront al tabaquisme
LLei 42/2010 de 30 de Desembre de 2010
Normativa per sector o industria alimentària (AESAN)
Normativa per sector
Normativa de la potabilidad de l'aigua pel que s'estableixen els criteris sanitàris de la qualitat del aigua del cosum humá.
Real Decreto 140/2003 de 7 de Febrero 2003