Analítiques i laboratori

Anàlisi microbiològica

L’analítica microbiològica com a eina de validació i suport als nostres programes d’assessoria per a la higiene i la seguretat dels aliments.

El nostre servei de laboratori disposa d’unes instal·lacions modernes i ben condicionades on s’utilitzen les metodologies més actuals a les anàlisis practicades, perquè els nostres clients tinguin la màxima fiabilitat i seguretat en la interpretació dels resultats i se sentin ben assessorats davant les decisions que puguin prendre sobre les seves instal·lacions i procediments, ja que la seva satisfacció és el nostre objectiu principal.

CONTROL DELS ALIMENTS

Segons el Reglament (CE) nº 1441/2007 de la comissió de 5 de desembre de 2007 relatiu al reglament (CE) 2073/2005 sobre criteris microbiològics aplicables als productes alimentaris.

Microorganismes indicadors:

Recompte total de gèrmens aerobis mesòfils.
Recompte d’Enterobacteris.

Microorganismes testimonis de manca d’higiene:

Determinació d’Escherichia coli.
Determinació de Staphylococcus aureus.

Microorganismes patògens:

Determinació de Salmonella spp.
Determinació de Listeria monocytogene

Mostres:

  • Aliments
  • Matèria primera
  • Elaborats / No elaborats
  • Caducitats
  • Superfícies
  • Aigua
  • Legionel·la
  • Ambients
  • Manipuladors aliments
  • Ambientals

Servei d’analítiques: laboratori autoritzat de Salut Ambiental i Alimentària per la Generalitat de Catalunya dedicat a la Gestió i Anàlisi Ambiental, Anàlisi d’Aigües i Aliments amb certificació de qualitat ISO 9001:2000